Mijn Diensten

Populair en veelgevraagd

Casual Make-Up

Laat je door mij opmaken voor die alledaagse casual ontmoetingen. Met een eenvoudige touch-up zie je er meteen mooier uit.

Haarkleur

Weet je niet zeker welke kleur je wilt? Ik help je vanaf het kiezen van de juiste haarkleur tot het aanbrengen ervan.

Kapsel

Op zoek naar een volledige make-over met slechts een knipbeurt? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Meer Diensten

Haarstyling

Een goede haarstyling kan je de perfecte look geven voor elke gelegenheid. Je kunt gewoon binnenlopen en mij vertrouwen.

Huidbehandeling

Ik bied geweldige huidbehandelingen voor verschillende huidtypes aan, zodat je je na elke behandeling beter voelt.

Mode Make-Up

Of je nu de catwalk op gaat of een portfolio shoot hebt, ik maak je klaar.

Complete Make-Overs

Zin om te experimenteren met een nieuwe look? Geen zorgen. Ik ben hier om je te begeleiden en je te helpen met een make-over.

Haar Spa

Mijn haar spa-sessies staan bekend om het bevorderen van soepele en gezonde haargroei. Resultaten al na slechts 2 sessies.

Heb je andere vragen?

Is er nog iets anders waarbij ik je kan helpen? Neem gewoon contact met mij op.

Veelgestelde Vragen

Een volledige make-over duurt meestal ongeveer 2 tot 3 uur, afhankelijk van de diensten die je kiest. Dit kan make-up, haarstyling en zelfs een kleine huidbehandeling omvatten.

Ja, ik bied gratis en vrijblijvende consulten aan waarin we je wensen en de beschikbare behandelingsopties kunnen bespreken. Zo kunnen we samen beslissen wat het beste voor jou is.

Ja, ik bied speciale bruidsarrangementen die zowel make-up als haarstyling voor de grote dag omvatten. Deze pakketten kunnen ook proefsessies bevatten, zodat je zeker weet dat alles perfect is op je bruiloft.

Ik gebruik alleen hoogwaardige, professionele producten die zijn getest en bewezen zacht te zijn voor de huid. Als je allergie├źn of specifieke zorgen hebt, laat het me weten zodat we de producten dienovereenkomstig kunnen aanpassen.

Bel voor Reserveringen en Afspraken